A Day in the Life of a Millennial Parent: Den komplette guide til at navigere i forældreskab

Jeg er en millennial forælder. Jeg har et job, jeg har to børn, og jeg prøver at finde ud af, hvad der er det næste.

Dagen starter med alarmen kl. 06.00. Det er mandag morgen, og weekenden er officielt slut. Så snart alarmen går, er min søn også oppe – han har allerede været vågen i timevis, fordi han var sent oppe og legede med sit legetøj og så tv.

Jeg gør ham klar til skole – morgenmad og en hurtig tandbørst – så læsser jeg ham ind i bilen, inden jeg selv går på arbejde. Jeg er ved at være forsinket, fordi vi tog for lang tid på at blive klædt på i morges (børn tager altid længere tid, end du tror, de vil).

Forstå Millenial-forældre

Millennials er den generation, der for nylig er kommet ind på arbejdsstyrken, og de er også forældre til en ny generation. Den måde, de tænker på forældreskab, er anderledes end deres forgængere. De ønsker at være mere involveret i deres børns liv, men de ønsker også at bevare deres selvstændighed som voksne. Dette gør dem til en af de mest misforståede generationer.

Vi kan bruge dette afsnit som en introduktion her til at tale om, hvordan millenials er forskellige fra tidligere generationer, og hvorfor det er vigtigt for marketingfolk at forstå dem. Vi kan derefter fortsætte med at tale om, hvordan vi kan forstå millenials ved at se på deres forhold til teknologi, forældrestile og holdninger til penge og arbejde.

Forældreskab som en Millennial

Millennials er fremtidens forældre. De bliver nødt til at finde måder at håndtere de nye udfordringer, som deres børn vil stå over for.

Millennial-generationen er en af de mest indflydelsesrige generationer i historien, og de former allerede samfundet på dybtgående måder. Som samfund er vi nødt til at forstå, hvad der får Millennials til at tikke, og hvordan de adskiller sig fra tidligere generationer for bedre at forberede os på fremtiden.

En af disse forskelle er forældrestil. Millennials har en tendens til at være mere involveret i deres børns liv, end tidligere generationer var på denne alder. Dette niveau af involvering har vist sig at have en positiv indvirkning på børns sociale færdigheder og akademiske præstationsniveauer samt lavere forekomst af depression og angst blandt teenagere.

Hvad vi lærte af dem, der voksede op før os

Der er mange ting, vi kan lære af generationen før os. De har været igennem meget og har været i stand til at overvinde forhindringer, som vi måske ikke kunne.

En af de vigtigste ting, vi kan lære af dem, er vigtigheden af familien. De viste os, at det altid er vigtigt at få tid til sin familie, uanset hvad man går igennem i livet.

Byg det perfekte familiehjem til din baby eller dit barn

Det perfekte familiehjem til din baby eller dit barn er et, der er sikkert, sundt og behageligt. Så hvad betyder det?

Et sikkert hjem har en røgdetektor samt en brandslukker. Det skal også have låse på vinduer og døre og et alarmsystem. Hvis du skal have kæledyr, skal du sørge for, at de alle er vaccineret og få dem testet for hjerteormsygdomme hvert år.

Et sundt hjem har frisk luft, der kommer ind udefra, og aircondition, når det er varmt udenfor. Den har også et filter på ovnen, så du ikke indånder støv eller kemikalier. Sunde hjem har også planter indeni, der hjælper med at fjerne toksiner som formaldehyd fra luften.

Et komfortabelt hus er et med god isolering, så det ikke bliver for varmt ind